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ADDENDUM #3 

 

RFP 20-001 

 

RIDLING PARK FIELD LIGHTS 

 

This addendum is being issued to address questions submitted on RFP 20-001. 

 

 

Q1. In order for the City to properly evaluate the proposals will each bidder be required to provide the 

manufacturer's lighting design showing pole locations, mounting heights, light levels and uniformities and 

that the design meets the spill and glare criteria defined in Section 3.2.2, 3.2.3 and 3.2.4? 

A1. Per your questions below, it is not required to submit with the bid the lighting design showing pole 

locations, mounting heights, light levels and uniformities, but it is recommended. It will aid us in the 

ability to properly evaluate each bid, and confirm that all standards are met. Per 6.7.2, the proposal should 

address how the company will meet each the objectives and standards. 

 

Q2. Also, would each bidder also need to provide a detailed copy of the manufacturer's warranty at the 

time of bid to indicate what is and is not covered? 

A2. The warranty is addressed in 5.3.1. 
 

Q3. Are you able to get the footage to each pole? 

A3. Footage between poles would be determined by the strength of lights and how they are set.  

 

 

This addendum should be singed and returned with your proposal.  

 

Christy Case 

Accounting Manager 

City of Commerce 

 

 

Company Name __________________________________________________________ 

 

 

Authorized Representative _________________________________________________ 

 


